چطور محتوایی بنویسیم که افراد واقعاً آن را بخوانند؟
برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای موفق همیشه مسئله ای که ذهن آنها را درگیر میکند این است که چه محتوایی تولید کنند تا خوانده شود .در این مقاله شما را با نکات بسیار مهمی در زمینه بازاریابی محتوایی و تولید محتوای ارزشمند آشنا خواهیم کرد.
1- برای تنها مخاطبی که می شناسید، بنویسید: خودتان!
هیچ وقت سعی نکنید چیزی بنویسید که دیگران دوست داشته باشند . نوشته ای که مینویسید باید اول از همه برای خودتان جالب و جذاب باشد
نوشته ای که خودتان را به خنده نمی اندازد ، به تحرک وا نمی دارد و یا مورد علاقه تان نباشد به طور قطع این اثرات را بر دیگران نیز نمی داشت.
2. محتوا باید ابتدا برای آموزش، انگیزش یا سرگرمی طراحی شود، سپس برای فروش.
بلاگ، نامه خبری، کتاب الکترونیکی یا هر نوع دیگر از محتوای نوشتاری شما باید ابتدا برای خواننده ارزشمند طلقی شوند، فارغ از این که تصمیم بگیرند آن را خرید کنند یا خیر.
فکر کنید: تا به حال چند بار با این مقصود آنلاین شده اید که یک محتوای آنلاین را خریداری کنید بدون این که به کسی که می خواهید از او خرید کنید فکر کرده باشید؟
اگر شما هم مانند اغلب دیگر مردم باشید پاسختان "هرگز" است.
من بیشتر اوقات برای دیدن فیلم در نت فلیکس و یا برای یاد گرفتن مورد جدیدی یا تنها برای اینکه حوصله ام سر رفته است آنلاین می شوم.
بعضی اوقات آنلاین می شوم که چیزی بخرم اما معمولاً در این زمان ایده ای خوب در مورد چگونگی خرید و این که از کجا خرید کنم دارم.
بخش عمده محتوای موجود در سایت ها برای فروش یک محصول تولید شده است و بیشتر اوقات محتوای آنلاین بر این ایده متمرکز است که خریداران را در مرحله تصمیم خرید جذب کند! هوشمندانه این است که محتوای شما کاربران را در مرحله حوصله سر رفتن یا سرگرم شدن جذب کند.
متن خود را به شیوه ای بنویسید که افراد را در زمانی که تنها به دنبال سرگرم شدن هستند جذب کند و اگر این کار را خوب انجام دهید آنگاه آنها را به خریدار تبدیل خواهید کرد.
3. به عناوین توجه کنید
من با نویسنده های زیادی برخورد کرده ام که با دقت کردن به کیفیت محتوا و متن اصلی، ارزش یک عنوان خوب را از دست داده اند.
در اینجا واقعیتی وجود دارد که کمتر کسی از ما به آن اقرار می کنیم: کتاب ها معمولاً از روی جلدشان قضاوت می شوند و محتوای اینترنتی نیز با سر تیتر هایشان قضاوت می شوند.
عناوین به طور فزاینده ای برای پست های بلاگ اهمیت دارند و در اینجا چند نکته جزئی در این مورد آورده شده است:
خودتان را جای خوانندگانتان بگذارید که به دنبال موضوعی در متن مطلب شما بالا و پایین می روند. این همان زمانی است که شما باید خواننده را به دام بیندازید.
عنوان مقاله را خیلی چکیده و مستقیم ننویسید. بگذارید خواننده بداند انتظار یادگیری چه چیزی را می تواند داشته باشد بدون اینکه کل داستان را مرور کرده باشد.
در کنار عناوین کوتاه تر نیز حاشیه ای اضافه کنید، اما عنوان را آنقدر کوتاه نکنید که نتواند به خواننده در مورد این که انتظار یادگیری چه را خواهد داشت اطلاعاتی بدهد.
4. یک شروع، یک متن اصلی در میان و یک پایان در انتها داشته باشیم.
بیشتر اوقات در متون تجاری، به هر شکلی که باشند، متن بیشتر از آنچه که باید باشد طولانی است. متن مقالات می توانند طولانی باشند به شرطی که به هم پیوسته و کاملا مشخص و ساختار یافته نوشته شده باشند. به این معنی که یک کتاب صد صفحه ای هم می تواند خیلی طولانی باشد اگر 80 صفحه ی انتهایی آن فقط به تأکید و تکرار موارد بیست صفحه اول پرداخته باشد.
یک کتاب می تواند 800 صفحه هم باشد و کاملاً بجا و مناسب باشد اگر هر 800 صفحه ارزشی مستقل داشته باشند.
محتوای متن خود را مرور کنید که تکرار بیهوده کلمات در آن وجود نداشته باشد. در استفاده از لغات اقتصادی عمل کنید (صرفه جویی کنید).
از قدرت تخیل خود استفاده کنید و در انتها فراموش نکنید که تمام نوشته ها باید یک شروع و یک متن میانه داشته باشند و یک انتها.
خدمات گروه ساین:
طراحی سایت در شیراز
سئو در شیراز
مدیریت اینستاگرام
طراحی لوگو در شیراز