صفحه فرود (Landing page) چیست؟
.jpg)
صفحه فرود (Landing page) مناسب می تواند به قطعی شدن فروش کمک کند. چگونگی طراحی درست صفحات لندینگ، نیازمند یک دانش جزئی است که در ادامه ی این مقاله توضیح بیشتری در این رابطه خواهیم داد تا بتوانید از این صفحات بهترین بازدهی را بگیرید.
روزانه با جستجو در اینترنت در مرورگرهای خود وارد هزاران صفحه فرود (Landing page) می شویم؛ اما کدام یک از این صفحات، صفحه فرود (Landing page) هستند؟
آیا تمام صفحاتی که می بینیم صفحه فرود (Landing page) می باشند؟
چگونه می توانیم کاربر را با استفاده از صفحه فرود (Landing page) به خرید محصول هدایت کنیم؟
این سوال ها و تمام سوالات دیگر در مورد صفحه فرود (Landing page) در ادامه برایتان توضیح داده خواهد شد که به سادگی برای همیشه این مفهوم برایتان جا بیفتد.
صفحه فرود (Landing page) چه ویژگی هایی دارد؟
صفحه فرود (Landing page) صفحه ای است که واقعا قرار است برای کاربر مفید باشد، چه از نظر محتوای صفحه و چه از نظر معرفی خدمات یا محصول. به زبان ساده تر، این صفحه باید به کاربر کمک کند که واقعا چیزی که می خواهد را بخرد.
نحوه ورود کاربر به صفحه فرود (Landing page) با کمک لینک هایی که کاربر روی آن ها کلیک می کند انجام می شود. ورود کاربر هم از داخل سایت به دیگر صفحات سایت اتفاق می افتد و هم از خارج سایت با روش های مختلفی مثل :
جستجو کردن یک کلمه کلیدی در گوگل و مشاهده ی سایتی که با کلمه کلیدی شما مرتبط باشد
استفاده از تبلیغات بنری سایت ، در سایت های دیگر
استفاده از تبلیغات گوگل ادوردز برای کلمه کلیدی مورد نظر کاربران
قرار دادن بک لینک سایت در سایت ها و دیگر بلاگ ها
موارد ذکر شده در بالا، مواردی هستند که کاربر را از بیرون سایت به صفحه فرود (Landing page) هدایت می کنند.
چند نوع صفحه فرود (Landing page) داریم؟
1. صفحاتی که دارای محتوا و تصویر هستند و به شرح محصول یا خدمتی می پردازند. این نوع صفحات عموما محتوای اطلاع رسانی و آموزشی دارند که به همراه تصاویر و یا ویدئو باعث جذب بیشتر کاربر به این صفحه ها خواهند شد.
با توجه به این که صفحات فرود (Landing page) عموما ورودی خوبی دارند این صفحات باید با انکرتکست ها لینک سازی داخلی شوند و به دیگر صفحات سایت نیز دسترسی داشته باشند تا کاربر بیشتر در سایت بماند.
2. صفحاتی که به صورت تعاملی ایجاد می شوند و باعث می شوند کاربر اطلاعاتی از خود را در اختیار سایت بگذارد مانند ایمیل، شماره تلفن و ...
این صفحات با سربرگ و فوتری مانند دیگر صفحات سایت طراحی نمی شوند و فرمی مخصوص دارند که کاربر با دیدن آن گزینه دیگری به جز وارد کردن اطلاعات خود نمی بیند
موارد زیر به تاثیر گذاری بیشتر صفحه فرود کمک خواهد کرد .
-عنوان جذاب
-تصویر
-دکمه Call to action : این دکمه ، دکمه ی دعوت به عمل است . حس کنجکاوی کاربر نسبت به انجام عملی را برانگیخته میکند .
-آمار ورودی سایت
-گارانتی
- حجم محتویات : محتویات صفحه باید از 300 کلمه بیشتر باشد و تحت هیچ شرایطی محتوای کمتر از 300 کلمه در صفحه فرود (Landing page) محتوای مطلوبی نخواهد بود.
خدمات گروه ساین:
طراحی سایت در شیراز